Home » Raamdecoratie » Gordijnen met foto bestellen

Gordijnen met foto bestellen

Het is een unieke manier om een ruimte meer sfeer te geven: gordijnen met foto. Hierbij kies je voor een mooi gordijn (Rideaux) dat is bedrukt met een hoogwaardige print van een afbeelding naar jouw keuze. Gordijnen vormen een praktisch element in ieder ruimte, maar wanneer je kiest voor gordijnen met foto komt het decoratieve element nog meer naar voren. Met de keuze uit miljoenen afbeeldingen zit er altijd wel iets tussen wat naar jouw smaak is. Of je nu meer houdt van subtiel of juist van opvallend: ontdek hier alle gordijnen met foto en bestel jouw favoriet gemakkelijk en snel online!

Waarom gordijnen met foto?

Gordijnen met foto zijn een bijzondere manier om een ruimte in je huis een nieuwe uitstraling te geven. Doordat je de keuze hebt uit miljoenen afbeeldingen ben je altijd in staat om de sfeer te creëren die jij voor ogen hebt. Of het nu gaat om een drukke afbeelding of juist een rustig en fotografisch beeld: je hebt volop mogelijkheden. Behalve het feit dat gordijnen met foto (rideaux avec photo) zeer sfeervol zijn, is het daarnaast ook heel praktisch. Gordijnen bieden privacy, zorgen voor betere akoestiek en zijn tot slot dé manier om een ruimte helemaal af te maken. Bekijk jouw mogelijkheden bij Nikkel Art!

Lees ook:  Venster op Natuur: Duurzame Raamdecoratie Trends

De toepassing van fotorolgordijnen

Een van de mogelijkheden die je bij Nikkel-Art hebt is de keuze voor fotorolgordijnen (Store enrouleur imprimé). Dit zijn rolgordijnen die zijn bedrukt met een mooie afbeelding. Je hebt online de keuze uit miljoenen prints: van bloemen (Rideaux Plantes) en unieke patronen tot limited editions en landschap collecties (Rideaux Paysage). Het is op deze manier altijd mogelijk om de gordijnen met foto te bestellen die helemaal bij jou passen. Je kunt fotorolgordijnen onder andere toepassen in kinderkamers (Store enrouleur imprimé Chambre denfants). Kies voor een stoere dierenfoto of een lieve print. Zodra de rolgordijnen naar beneden gaan waant jouw zoon of dochter zich meteen in een andere wereld.

Dit zijn de voordelen van op maat gemaakte gordijnen

Het is altijd belangrijk om jouw gordijnen met foto op maat te bestellen. Je kiest hiermee niet alleen voor topkwaliteit, maar je kunt daarnaast ook optimaal profiteren van alle voordelen. Dit betekent niet alleen optimale privacy, maar ook precies de sfeer die jij voor ogen hebt. Wist je dat gordijnen beschikbaar zijn voor alle ruimtes? Het enige wat jij hoeft te doen is de ramen opmeten en op basis hiervan de juiste maat voor jouw gordijnen bestellen. De rest wordt voor jou geregeld! De afbeelding wordt op de gordijnen geprint in zeer hoge kwaliteit, waardoor jij profiteert van een mooi resultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

Lees ook:  Trends in raamdecoratie voor het aankomende jaar

Gemakkelijk en snel online gordijnen met foto bestellen

Het bestellen van gordijnen met foto was nog nooit zo makkelijk. Bekijk hier het aanbod bij Nikkel-Art, kies de gewenste print en plaats je bestelling online. Je profiteert bij Nikkel-Art altijd van een aantal grote voordelen, waaronder:

Ecologische prints: het aanbod van Nikkel-Art bestaat alleen uit hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen die jarenlang mooi blijven, waardoor je verzekerd bent van een duurzame aankoop.
Maatwerk: je bestelt jouw gordijnen met foto gemakkelijk op maat. Met de keuze uit miljoenen afbeeldingen zit er altijd iets voor jou tussen.

Snelle levering: laat jouw gordijnen snel leveren zodat je ze meteen kunt ophangen in de door jou gewenste ruimte.

Ontdek ook Les 6 meilleures tendances rideaux de 2022